Det samhällsproblem som vi kämpar med som Guardian Angels och där vi försöker förhindra brott är ett samhällskrig vi för på flera nivåer. Och även om vi är ärliga när det gäller de verkligheter vi står inför gläder vi oss också över varje seger vi kan uppnå, varje slagsmål vi stoppar, varje skärsår eller skada vi plåstrar om eller varje liv vi har räddat. ;

Det motiverar oss och inspirerar oss att fortsätta. Vi kan inte få slut på brotten helt på egen hand, men med stöd från de samhällen vi tjänar gör vi en positiv skillnad varje dag. Varje potentiellt brott vi förebygger förbättrar livet för oss alla.

Varje rån, våldtäkt eller misshandel som vi hjälper till att stoppa är ytterligare en person och en familj till som skonas för traumat som kunde ha hänt. Varje gång en senior är ute på promenad och ser en röd basker-volontär ska hen känner sig lite säkrare, kommer de berörda medborgarna vinna en liten seger. Varje pojke eller tjej som kommer genom våra ungdomsprograms dörrar är en annan chans för ett barn att nå sin egen potential och för en stadsdel att hålla en annan framtida bidragsgivare till samhället från att bli offer för gatorna. Därför är det så viktigt att vi får all hjälp vi kan få att starta upp vårt Guardian Angels Center i Göteborg.

Vi lovar att fortsätta göra vår del, som vi har gjort under alla dessa år. Allt vi ber dig är helt enkelt att om du stöder våra mål, om du håller med om våra ansträngningar och om du kan, så vänligen bidra. Direkt stöd från medlemmar i vårt samhälle gör att vi kan upprätthålla och öka våra säkerhetspatruller så att de alltid är ordentligt utrustade och utbildade för att svara på de många situationer de möter på gatorna. Och medan säkerhetspatrullerna är ute och gör sitt jobb kommer ditt bidrag också att göra det möjligt för oss att betjäna barnen genom våra ungdomsprogram och mentorprogram.

varfor

Dessa program kanske inte får pressen uppmärksamhet som patrullernas, men en förstahandstitt på dem visar dig vilken direkt och varaktig inverkan de har. Vi har gjort mycket under åren med väldigt lite. Vi lovar att lägga varje gåva vi har turen att få till god användning och att fortsätta göra en skillnad.